Vapaata maalausta ja kiehtovia kollaasi- ja assemblaasisommitelmia – tulevat työpajat tempaavat mukaansa - Karakallio Creative
4146
post-template-default,single,single-post,postid-4146,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Vapaata maalausta ja kiehtovia kollaasi- ja assemblaasisommitelmia – tulevat työpajat tempaavat mukaansa

Vapaata maalausta ja kiehtovia kollaasi- ja assemblaasisommitelmia – tulevat työpajat tempaavat mukaansa

HUOM! Kaikki Karakallio Creativen työpajat siirtyvät keväälle koronatilanteesta johtuen. Tiedotamme uusista ajankohdista erikseen. (25.11.20)

Loppuvuoden pimeisiin arki-iltoihin tuovat väriä Karakallio Creativen työpajat: Keskiviikkoisin otetaan sakset käteen ja sotketaan sormet liimaan kiinnostavassa Kollaasi- ja assemblaasityöpajassa. Torstaisin tyyli on ihan(an) vapaa, kun vuoden takainen Vapaa maalaus -työpaja tekee toivotun paluun.

Luovan tekemisen taidetyöpajoissa saavat kummallisen vuoden 2020 koronapatoumat kyytiä. Samalla on myös hyvä mahdollisuus toteuttaa persoonalliset lahjat lähestyvään jouluun. Työpajat ohjaa taiteilija Aku Aalto.

Kollaasi- ja assemblaasityöpaja

Syksyn synkkyydestä huolimatta luovuus kukkii kiehtovassa Kollaasi- ja assemblaasityöpajassa. Ammattitaiteilijan ohjaamassa työpajassa uppoudutaan erilaisiin kollaasitekniikoihin leikkaamalla, liimaamalla ja sommittelemalla näyttäviä kollaaseja ja kollaasin kolmiulotteisia vastineita assemblaaseja.

Ideana on hyödyntää kollaasin tai assemblaasin tekoon materiaaleja, joita löydät kotoasi: valokuvia, tekstiilejä, sanoma- ja aikakausilehtiä sekä erilaisia esineitä – vain mielikuvitus on rajana teoksesi materiaalivalinnoissa. Pakkaa mukaan mieleiset materiaalit oman teoksesi rakennusaineiksi, me tarjoamme työskentelyyn tarvittavat työpohjat ja välineet sekä erilaisia papereita.

Leikkaa, liimaa, sommittele!

Maksuton työpaja soveltuu kaikenikäisille. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat pajaan oman aikuisen kanssa. Sisältö kaikissa työpajoissa on sama.

Ilmoittaudu pian mukaan tästä, paikkoja on rajallinen määrä! Työpajaan voi ilmoittautua myös koko perheen voimin. Linkkaa itsesi myös mukaan työpajan Facebook-tapahtumaan, josta voit tarkistaa tapahtuman viimeisimmät tiedot.

Kollaasi- ja assemblaasityöpaja keskiviikkoisin 18.11., 25.11., 2.12., 9.12. ja 16.12. klo 17.30–20.00 Karakallion koulun kuvaamataidon luokassa (Kotkakuja 5, 02620 Espoo). Kokoontuminen koulun edessä klo 17.30, ohjattu työskentely alkaa klo 18.00.

Tervetuloa!

Vapaa maalaus -työpaja

Tule mukaan maalaamaan taulu vapaamuotoiseen maalaustyöpajaan. Niin konkariharrastajille kuin vasta-alkajille suunnatussa työpajassa annetaan luovuudelle tilaa ja kumotaan mielikuvituksen esteenä olevat muurit. Tyyli on siis ihan(an) vapaa!

Vapaa maalaus -työpajassa voi työskennellä itsenäisesti oman mestariteoksen ääreen unohtuen tai ohjatummin ammattitaiteilijan opastaessa. Oman mielen mukainen maalaus toteutetaan taulupohjalle. Me tarjoamme työskentelyyn tarvittavat välineet ja maalauspohjat. Valmiin teoksen saat mukaasi työpajan päätteeksi, joten ota huomioon, että puinen maalauspohja painaa joitain kiloja.

Maksuton työpaja soveltuu kaikenikäisille. Alle kouluikäiset lapset osallistuvat pajaan oman aikuisen kanssa. Sisältö kaikissa työpajoissa on sama.

Ilmoittaudu pian mukaan tästä, paikkoja on rajallinen määrä! Työpajaan voi ilmoittautua myös koko perheen voimin. Linkkaa itsesi myös mukaan työpajan  Facebook-tapahtumaan, josta voit tarkistaa tapahtuman viimeisimmät tiedot.

Vapaa maalaus- työpaja torstaisin 19.11., 26.11., 3.12., 10.12. ja 17.12. klo 17.30–20.00 Karakallion koulun kuvaamataidon luokassa (Kotkakuja 5, 02620 Espoo)Kokoontuminen koulun edessä klo 17.30, ohjattu maalaaminen alkaa klo 18.00.

Tervetuloa!

Huom! Työpajat järjestetään ajankohtaisten koronasuositusten mukaisesti. Saavuthan paikalle vain terveenä. Työpajoissamme on vahva kasvomaskisuositus yli 15-vuotiaille osallistujille.