Koe Karakallio Creative: Deos – osallistava taidetyöpaja - Karakallio Creative
1080
post-template-default,single,single-post,postid-1080,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Koe Karakallio Creative: Deos – osallistava taidetyöpaja

Koe Karakallio Creative: Deos – osallistava taidetyöpaja

Graffititaiteilija Deos toteutti syksyn pimeää karkottavan, osallistavan taidetyöpajan Koe Karakallio Creative -viikonloppuun. Kaikenikäisille suunnattu työpaja oli yhdessä tekemisen riemua, jossa rajaton mielikuvitus ja rohkea luovuus saivat aikaan yllätyksellisiä maalauksia.

Lauantai-illan työpajassa kävi kuhina, kun UV-maalilla herätettiin uinuva kaupunki eloon. Kaupungissa tapahtuu kummia, kun se kuorrutetaan UV-efektillä!

Sunnuntaina työpajan teemana oli ihmeellinen, ääretön avaruus. Planeetat ja taivaankappaleet saivat pintaansa UV-maalikerroksen ja säihkyivät varmasti valovuosien päähän.