Aidan täydeltä taidetta – Mimmit peinttas non-stop - Karakallio Creative
2384
post-template-default,single,single-post,postid-2384,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Aidan täydeltä taidetta – Mimmit peinttas non-stop

Aidan täydeltä taidetta – Mimmit peinttas non-stop

Kesän vikoja viikonloppuja viedään. Viime lauantaina sää suosi Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpajaa, kun Karakallion koulun koripallokentän laidalla spraymaalaattiin kolme tuntia yhtä soittoa. Aidalla oli pituutta, ja siihen taiteiltiin upeita juttuja Mimmit-kollektiivin Rosan ja Viivin ohjaamina.

Katutaidetyöpaja oli suunnattu yli 14-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Jutun juonena oli kokeilla spraymaalauksen eri tekniikoita kokeneiden naiskatutaiteilijoiden näyttäessä mallia. Luovaa ja hauskaa heittäytymistä katutaiteen äärellä!

Mimmit ry:n Mimmit peinttaa -katutaidekonsepti raivaa tietä naisille luoden mahdollisuuksia toteuttaa taidetta julkiseen tilaan. Yhdistyksen katutaidekonsepti on jo vuodesta 2015 toiminut innoittajana ja rohkaisijana tytöille ja naisille miesvaltaisen alakulttuurin kentällä. Vuosittainen Mimmit peinttaa -päätapahtuma sekä erilaiset katutaiteen työpajat ja tilaustyöt kuuluvat yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. Tärkeää työtä reippaalla girl power -asenteella! Karakallio Creative tykkää!

Kiitos Mimmit-kollektiivi hienosta päivästä! Kiitos kaikille työpajaan osallistuneille!

Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpajan spraymaalauksiin ehtii käydä tutustumassa elokuun loppuun asti Karakallion koulun kentällä. Lauantaina 31.8. maalataan samalla paikalla uudemman kerran, kun Espoo-päivän Graffitityöpaja Karakalliossa valtaa pihan klo 12-15. Tervetuloa mukaan!

Kuvat: Rosa Hultman