Aidan täydeltä taidetta – Mimmit peinttas non-stop

Aidan täydeltä taidetta – Mimmit peinttas non-stop

Kesän vikoja viikonloppuja viedään. Viime lauantaina sää suosi Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpajaa, kun Karakallion koulun koripallokentän laidalla spraymaalaattiin kolme tuntia yhtä soittoa. Aidalla oli pituutta, ja siihen taiteiltiin upeita juttuja Mimmit-kollektiivin Rosan ja Viivin ohjaamina.

Katutaidetyöpaja oli suunnattu yli 14-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Jutun juonena oli kokeilla spraymaalauksen eri tekniikoita kokeneiden naiskatutaiteilijoiden näyttäessä mallia. Luovaa ja hauskaa heittäytymistä katutaiteen äärellä!

Mimmit ry:n Mimmit peinttaa -katutaidekonsepti raivaa tietä naisille luoden mahdollisuuksia toteuttaa taidetta julkiseen tilaan. Yhdistyksen katutaidekonsepti on jo vuodesta 2015 toiminut innoittajana ja rohkaisijana tytöille ja naisille miesvaltaisen alakulttuurin kentällä. Vuosittainen Mimmit peinttaa -päätapahtuma sekä erilaiset katutaiteen työpajat ja tilaustyöt kuuluvat yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. Tärkeää työtä reippaalla girl power -asenteella! Karakallio Creative tykkää!

Kiitos Mimmit-kollektiivi hienosta päivästä! Kiitos kaikille työpajaan osallistuneille!

Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpajan spraymaalauksiin ehtii käydä tutustumassa elokuun loppuun asti Karakallion koulun kentällä. Lauantaina 31.8. maalataan samalla paikalla uudemman kerran, kun Espoo-päivän Graffitityöpaja Karakalliossa valtaa pihan klo 12-15. Tervetuloa mukaan!

Kuvat: Rosa Hultman