Koe Karakallio Creative: Squidsoup - Karakallio Creative
1084
post-template-default,single,single-post,postid-1084,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Koe Karakallio Creative: Squidsoup

Koe Karakallio Creative: Squidsoup

Brittiläisen mediataideryhmä Squidsoupin immersiivinen valotaideteos ’Submergence’ lunasti ansaitusti paikkansa marraskuisen Koe Karakallio Creative -tapahtuman pääteoksena. Teoksen maaginen ääni- ja valomaisema lumosi tuhannet tapahtumakävijät.

Huikean valoteoksen sisällä koettiin tapahtumaviikonloppuna suuria tunteita ja valokuvattiin tuhansia kuvia.

Suurikokoinen valoteos houkutteli kaikenikäiset kävijät nauttimaan ainutlaatuisesta audiovisuaalisesta taidekokemuksesta. Perheen pienimmät juoksentelivat ympäriinsä teoksen äänimaailman innoittamana ja pursusivat aitoa iloa ympärilleen. Teos rohkaisi myös aikuisia suuriin tunteisiin, ja kuulemamme mukaan teoksen keskellä koettiin myös kosinta.