Tuoretta taidetta ja tekemistä – Suunnaksi Karakallio! - Karakallio Creative
2235
post-template-default,single,single-post,postid-2235,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tuoretta taidetta ja tekemistä – Suunnaksi Karakallio!

Tuoretta taidetta ja tekemistä – Suunnaksi Karakallio!

Kesä kirii kohti loppusuoraa lämmön, auringon ja poutapilvien saattelemina. Jos almanakka ammottaa tyhjänä tai pohdit minne mennä, niin nokka kohti Karakalliota – kaupunginosa kylpee taiteessa! Pakkaa mukaan viltti ja eväät – Kartsin kalliot ja ympäröivä luonto tarjoavat oivan alustan piknikille.

Juan Rivas on jo tovin toteuttanut kiehtovia teoksiaan pitkin Karakallion taidealuetta. Maisemamaalauksia putkahtelee yllättäviin paikkoihin, ja taidemaalarin tahti on nopea. Vinkki: tiukka katse pylväisiin, tolppiin ja sähkökaappeihin. Bongaa jännittäviä teoksia, saatat  bongata myös taiteilijan työssä!

Amy Solin muraali on valmis! Kaunis taideteos löytyy vähän piiloisemmasta paikasta puiden katveesta. Hyvä syy poiketa metsäpoluille ja törmätä taiteeseen. Seesteinen teos ihastuttaa osoitteessa Karakalliontie 14.

Amy Solin tuore teos Karakalliossa.

Kolmiosainen maksuton UV-maalaustyöpaja korkataan käyntiin tulevana lauantaina! Jos olo on luova, niin tule toteuttamaan oma UV-efektillä hohtava maalaus. Voit osallistua yhteen pajaan tai useampaan ja työstää huikean teoksesi valmiiksi oman aikataulusi mukaisesti joko yhden pajan tai useamman aikana. Ohjaaja Vesa Nieminen neuvoo ja opastaa. Paikkana Karatalo (Kotkatie 4) klo 15-17. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Maalitussitaide kohtaa UV-maalin – hohtavaa on!