Taide tutuksi taidekävelyllä, tekniikat haltuun taidetyöpajassa - Karakallio Creative
4593
post-template-default,single,single-post,postid-4593,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Taide tutuksi taidekävelyllä, tekniikat haltuun taidetyöpajassa

Taide tutuksi taidekävelyllä, tekniikat haltuun taidetyöpajassa

Heinäkuussa suunnataan taidekierrokselle, elo- ja syyskuussa taiteillaan muotokuvia hiilipiirrostyöpajassa – ilmoittautuminen Karakallio Creativen tapahtumiin on käynnissä!

Taidekierros Karakalliossa lauantaina 24.7. (maksuton/ikärajaton)

Kun lämpimissä vesissä on lilluttu jo viikkotolkulla ja maakuntamatkoilta palailtu kotiinpäin, voi seuraavan seikkailun suunnata kaupunkimaisemassa ja lähiluonnossa kulkevalla taidekierrokselle. Taidekierroksella tutustutaan Karakallion taidealueen julkisiin taideteoksiin katutaidetuottaja Rosa Hultmanin opastuksella. Monipuolisesti alueen muraaleita, installaatioita ja erilaisia teossarjoja esittelevä reitti taittuu kävellen ja on kestoltaan noin kaksi tuntia.

Jussi TwoSevenin kalasääski Kalasääksentiellä. Kuva: Paula Kankare
Juan Rivas on maalannut Kartsiin yhden jos toisenkin teoksen. Kuva: Paula Kankare

Taidekierros Karakalliossa la 24.7. klo 11–13. Kierros lähtee Karakallion torilta (Karakalliontie 10, Espoo), torin keskellä olevan patsaan edestä klo 11. Kierrokselle voi ilmoittautua ennakkoon osoitteessa https://fienta.com/fi/taidekierros-karakalliossa-24-07-2021 tai paikan päällä ennen tapahtuman alkamista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Huomioithan, että tapahtuma järjestetään säävarauksella! Saavuthan paikalle vain terveenä!

Muotokuva hiilillä -etätyöpaja lauantaina 14.8. ja 18.9. (maksuton/ikärajaton)

Karakallio Creativen työpajat toteutetaan toistaiseksi antoisina etätyöpajoina. Keväältä tuttu Muotokuva hiilillä -työpaja saa jatkoa loppukesän ja alkusyksyn lauantaipäivissä.

Omakuva, muotokuva! Hiilellä syntyy hienoa jälkeä. Kuva: Aku Aalto

Muotokuva hiilillä

Nyt otetaan selvää mystisen mustan aineksen saloista ja piirretään muotokuva perinteikkäästi hiilellä. Hiilipiirrostyöpajassa toteutetaan muotokuva ammattitaiteilijan ohjaamana. Muotokuvan voi toteuttaa omakuvana peiliä käyttäen tai jos osallistut vierustoverin kanssa, voitte piirtää muotokuvat toisistanne. Työpaja on vapaamuotoinen, joten voit mielesi mukaan ottaa piirustuksesi malliksi myös valokuvan tai erilaisia esineitä. Lähetämme työpajaan osallistuville työskentelyyn tarvittavan materiaalisetin (hiilet + piirrospohja).

Työpajassa työskennellään kuvataiteilija Aku Aallon kanssa reaaliaikaisesti videoyhteyden välityksellä. Työpajan aikana voi vapaasti kysyä ja keskustella – tai halutessaan vain katsella, kuunnella ja keskittyä oman taideteoksen syntyyn. Maksuton työpaja soveltuu kaikenikäisille, pienet lapset tarvitsevat vanhemman ohjaamaan!

Muotokuva hiilillä -työpaja Teamsissa la 14.8. ja la 18.9. klo 12–13.30. Työpajaan on rajallinen määrä osallistumispaikkoja, joten ilmoittaudu pian mukaan osoitteessa https://fienta.com/fi/etatyopajat2021-hiili. Tervetuloa!

Loppuvuoden tapahtumista ja työpajoista tiedotamme kaikissa kanavissamme lähempänä, kannattaa olla kuulolla!