Luovaa valokuvausta Karakalliossa - Karakallio Creative
1279
post-template-default,single,single-post,postid-1279,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Luovaa valokuvausta Karakalliossa

Luovaa valokuvausta Karakalliossa

Karakallio Creativen valokuvapajoissa ollaan nyt puolessa välissä. Luovan valokuvauksen työpajassa kuvataan taas ensi viikon lauantaina, 9.2. klo 12-15. Valokuvapajojen sarja koostuu yhteensä neljästä pajasta, joissa kaikissa tehdään erilaisia hauskoja kuvausharjoituksia.

Joulukuun pajassa tutustuttiin jälleen luovan valokuvauksen saloihin. Vilma Pimenoffin ohjauksessa opittiin valotuksista ja varjoista, tutustuttiin muotokuvien ottamiseen ja kokeiltiin erilaisia mekaanisia filttereitä.

Valokuvapajoihin voi osallistua, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta kuvaamisesta. Kameraksi käyvät kaikki puhelimen kamerasta digitaaliseen kameraan. Jokaisessa valokuvapajassa on eri teema, joten näihin voi osallistua yksittäin – tai mieluusti käydä vaikka kaikissa!

Valokuvaaminen on harrastus, joka sopii kaikenikäisille. Karakallio Creativen valokuvapajat kokoavat eri-ikäiset harrastajat oppimaan yhdessä ja kurssin ikähaarukka onkin ollut ilahduttavan suuri. Pajoihin voi osallistua itsekseen, tai vaikkapa koko perheen voimin. Tervetuloa!

Karakallio Creativen valokuvauspajat pähkinänkuoressa:

  • Aiempaa kokemusta valokuvauksesta ei vaadita. Kameraksi käyvät kaikki puhelimen kamerasta digitaaliseen kameraan.
  • Työpajoissa ei ole ikärajoituksia – kaikki ovat tervetulleita!
  • Tilaisuus on maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.
  • Seuraavat pajat 9.2. ja 27.4. klo 12-15 Karatalossa: Kotkatie 4, Espoo.

Katso FB-tapahtuma täältä.