Karakallio Creativen valokuvaustyöpajat - Karakallio Creative
745
post-template-default,single,single-post,postid-745,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Karakallio Creativen valokuvaustyöpajat

Karakallio Creativen valokuvaustyöpajat

Karakalliossa syksy taittuu kevääseen inspiroivien valokuvaustyöpajojen merkeissä. Karakallio Creativen järjestämässä neljässä ohjatussa työpajassa luovan oppimisen luotsina toimii lahjakas ja mittavan kokemuksen omaava helsinkiläinen valokuvataiteilija Vilma Pimenoff.
 
Mukaansatempaavissa työpajoissa kokeillaan luovaa kuvaamista erilaisten tekniikoiden ja kuvaustehtävien avulla, joiden myötä kuvaaja oppii katsomaan tuttuja asioita uudesta näkökulmasta. Kuvaajien omannäköiset valokuvat Karakalliosta ovat keskiössä. Valokuvaustyöpajojen kuvista teetetään lopuksi postikorttisarja.
 
Ensimmäinen valokuvaustyöpaja starttaa lokakuun viimeisenä lauantaina ja jatkoa seuraa kolmen kerran verran. Työpaja sisältää lyhyen presentaation, jonka jälkeen siirrytään ripeästi kuvaustehtävien pariin. 
 
Aiempaa kokemusta valokuvauksesta ei vaadita. Kameraksi kelpaa kännykkäkamera, jos ei satu omistamaan digikameraa. Työpajat ovat maksuttomia ja sopivat kaikenikäisille.
 
Ohessa valokuvaustyöpajojen ajankohdat kalenteriin merkattaviksi:
 
  • Lauantai 27.10.2018 klo 12­–15, Karatalo (Kotkantie 4, Espoo)
  • Lauantai 8.12.2018 klo 12–15, Karatalo
  • Lauantai 9.2.2019 klo 12–15, Karatalo
  • Lauantai 27.4.2019 klo 12–15, Karatalo
 
Työpajojen ohjaajaan Vilma Pimenoffiin ja Vilman valloittavaan taiteeseen kannattaa tutustua osoitteessa www.vilmapimenoff.com. Moneen ehtineen ja kosolti ansioituneen valokuvataiteilijan omaleimainen tyyli ei jätä kylmäksi.
 
Nähdään Karatalossa kameran akut ladattuina, kameran linssit kirkkaina ja mieli auki uuden oppimiselle. Tervetuloa mukaan!