Luovaa valokuvausta Karakallio Creativen työpajoissa - Karakallio Creative
1026
post-template-default,single,single-post,postid-1026,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Luovaa valokuvausta Karakallio Creativen työpajoissa

Luovaa valokuvausta Karakallio Creativen työpajoissa

Karatalossa pyörähti lokakuussa käyntiin Karakallio Creativen valokuvaustyöpajat. Ensimmäinen työpaja on viety menestyksellä maaliin, mutta ei huolta; luovan valokuvauksen maailmaan ehtii tutustua vielä kolmesti. Tänne kannattaa suunnata, jos oma kuvausharrastus kaipaa piristystä tai pientä päivitystä. Tämä on myös hyvä tilaisuus tutustua ammattilaistaiteilijan työskentelyyn ja tavata muita karakalliolaisia.

Ensimmäinen valokuvaustyöpaja kokosi yhteen liudan innokkaita kuvaajia. Syynä intoon lienee työpajojen kiva sisältö, valovoimaisen opettajan Vilma Pimenoffin rautainen ammattitaito ja työpajojen matala osallistumiskynnys. Vilman opissa tutustuttiin luovan valokuvauksen tekniikoihin rennossa ja kokeilevassa tunnelmassa.

Valokuvataiteilija Vilma Pimenoff on punonut työpajoille helposti lähestyttävän sisällön, jonka myötä kuvaaja oppii katsomaan tuttuja asioita uudesta näkökulmasta. Erilaisten tekniikoiden omaksuminen käytännön kuvausharjoituksilla auttaa ikuistamaan esimerkiksi omat kotikulmat totutusta poiketen. Kirsikkana kakun päällä on työpajojen kuvasadosta koostettava postikorttikokoelma, jonka jokainen osallistuja saa itselleen.

Karatalossa valokuvataan jälleen lauantaina 8.12. klo 12–15. Tule mukaan yksin, yhdessä tai vaikka koko perheen voimin! Työpajat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, eivätkä edellytä aiempaa kokemusta tai osallistumista muihin työpajoihin.

Vuoden 2019 valokuvaustyöpajat toteutuvat la 9.2. ja la 27.4. klo 12–15.

Tervetuloa!

Linkkaa tästä itsesi mukaan myös valokuvauspajojen FB-tapahtumaan.

Voit tutustua Vilman verkkosivuihin täältä.