Työpajoja tiedossa – Kohta maalataan! - Karakallio Creative
1834
post-template-default,single,single-post,postid-1834,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Työpajoja tiedossa – Kohta maalataan!

Työpajoja tiedossa – Kohta maalataan!

Karakallio Creativen järjestämät loppukesän ja edessä häämöttävän syksyn ekat työpajat starttaavat Karatalossa elokuussa. Tulevissa työpajoissa maalataan kokeneiden ohjaajien kanssa. UV-maalaustyöpajassa maalitusseilla kuvitettu taide saa pintaansa hohtavan UV-maaliefektin, katutaidetyöpajassa otetaan puolestaan tiukka ote spraymaalitölkistä Mimmit peinttaa -kollektiivin Rosan ja Viivin näyttäessä mallia.

Maksuttomat ja teemoiltaan vaihtelevat työpajat ovat merkittävä osa Karakallio Creativen ydintoimintaa. Helposti lähestyttävät työpajat kannustavat mukaan kokeilemaa uusia juttuja tai terästämään jo olemassa olevia taitoja. Seuraa tulevaa työpajatarjontaa kotisivuiltamme ja Facebookista – ohjelmisto päivittyy syksyn edetessä, monenlaista luvassa!

UV-maalaustyöpaja

UV-maalaustyöpajassa tartutaan maalitusseihin ja ideoidaan ultraviolettivalossa hehkuvaa taidetta. Työpajojen ohjaaja taiteilija Vesa Nieminen opastaa tarvittavat tekniikat ja välineiden käytön sekä neuvoo, miten UV-maalia voi käyttää tehokeinona oman maalauksen teossa. Työpajassa voi kehittää osaamista omien taitojen mukaan ammattilaisen ohjauksessa. Hauskaa ja inspiroivaa!

Kolmiosainen maksuton ja kaikenikäisille soveltuva työpaja järjestetään Karatalossa (Kotkatie 4, Espoo) lauantaina 10.8., 7.9. ja 5.10. klo 15-17. Voit osallistua yhteen pajaan tai useampaan ja työstää omaa teostasi oman aikataulusi mukaisesti joko yhdessä pajassa tai useammassa. Aiempaa kokemusta tai osaamista ei edellytetä. Tervetuloa mukaan!

Linkkaa itsesi mukaan UV-maalaustyöpajan Facebook-tapahtumaan.

Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpaja 

Mimmit kollektiivin non stop -katutaidetyöpaja tarjoaa tehokkaat kolme tuntia kokeilumielistä maalaamista spraymaaleilla ulkoilmassa. Kokeneet naiskatutaiteilijat näyttävät mallia ja opastavat löytämään oikeanlaiset tekniikat.

Maalitahroja tiedossa, joten pue päälle vaatteet, jotka saavat sotkeentua. Työpajan puolesta tarjolla hengityssuojaimet ja kertakäyttöiset käsineet. Maksuton työpaja on suunnattu yli 14-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille.

Mimmit ry:n Mimmit peinttaa konsepti on toiminut vuodesta 2015 innoittajana ja rohkaisijana tytöille ja naisille miesvaltaisen alakulttuurin kentällä. Erilaisten hankkeiden rinnalle on kasvanut myös Mimmit-kollektiivi, joka koostuu tapahtumissa mukana olleista taiteilijoista.

Karakallion koululla peintataan lauantaina 17.8. klo 12-15. Säävaraus! Aiempaa kokemusta tai osaamista ei edellytetä. Tervetuloa mukaan!

Linkkaa itsesi mukaan Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpajan Facebook-tapahtumaan.