Karakallio Creative mukana Espoo-päivässä - Karakallio Creative
2302
post-template-default,single,single-post,postid-2302,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Karakallio Creative mukana Espoo-päivässä

Karakallio Creative mukana Espoo-päivässä

Elokuu huipentuu läpi Espoon levittäytyvään kaksipäiväiseen Espoo-päivään. Monipuolisesta ohjelmastaan tunnettu elämyksellinen kaupunkitapahtuma tarjoaa jälleen hengästyttävän määrän maksuttomia tapahtumia perjantaina ja lauantaina 30.-31.8.2019. Myös Karakallio Creative on mukana näissä juhlissa!

Karakallio Creative toteuttaa yhteistyössä Karatalon kanssa Graffitityöpaja Karakalliossa -tapahtuman Espoo-päivän lauantaina. Työpajan ohjaa taidokas ja palkittu Graffitin Suomen mestari vuosimallia 2016, KISS. Pitkän linjan graffitimaalari tuntee Suomen graffitiseinät ja katutaideskenen kuin omat taskunsa.

Karakallion koululla (Kotkakuja 5, Espoo) spraymaalataan moneen tyyliin pitkin koripallonkentän viereistä aitaa lauantaina 31.8. klo 12-15. Maksuttomaan työpajaan ovat tervetulleita niin graffitimaalauksesta kiinnostuneet vasta-alkajat kuin myös kokeneemmat maalarit toteuttamaan omannäköistä graffititaidetta osaavassa ohjauksessa.

Pue päällesi vaatteet, jotka saavat sotkeentua, me tarjoamme maalit ja muut tarvittavat varusteet. Työpaja on ikärajaton. Säävaraus – toivokaamme poutaa ja paistetta!

Linkkaa itsesi mukaan Graffitityöpaja Karakalliossa Facebook-tapahtumaan.

Tervetuloa!

Kuvat: Samuli Turunen