Taidetta talvikuorrutteella - Karakallio Creative
1310
post-template-default,single,single-post,postid-1310,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Taidetta talvikuorrutteella

Taidetta talvikuorrutteella

Talvisessa Karakalliossa nautitaan nyt taiteesta aivan erityisellä vivahteella, kun luonnonkaunis asuinalue on saanut vaikuttavan lumikuorrutteen.

Isaac Cordalin miniatyyriveistoksia voi nähdä suurkaupungeissa ympäri maailman, mutta harvoin hurmaavia miniveistoksia nähdään näin uniikissa ympäristössä. Viime syksynä valmistunut 20 veistoksesta koostuva installaatioteos on innostanut paikallisia geokätkeilyn omaisesti lähtemään taidebongausretkille. Jos tähän hauskaan harrastukseen haluaa lisähaastetta, voi miniveistoksia bongailla nyt keskeltä talvista Karakalliota.

Karakallion muraalit sulautuvat ympäristöönsä myös talven keskellä. Viime toukokuussa valmistuneen Pastelin muraalin kasvit tuovat kukkaloistoa talvenkin keskelle.

Ratamoita, karhiaisia ja kuusamaa ikuistava Pastelin teos tuo ympärivuotista hehkua osoitteessa Karakalliontie 5.
Teemu Mäenpään maalaama muraali ilahduttaa Karakalliontien alkupäässä.
Pastelin muraalin kukkaloisto pilkottaa lumisen maiseman läpi.

Nyt on erityisen hyvä aika bongailla talvisia taideteoksia Karakalliossa, sillä Upeartin valokuvakilpailu #upeartkuva haastaa kuvaamaan Upeart-taidefestivaalin teoksia ympäri maan. Teoksista kolme sijaitsee Karakalliossa. Kannattaa siis kaivaa kamerat esiin ja suunnata kuvausretkelle. Isaac Cordalin, Teemu Mäenpään ja Pastelin teokset odottavat kuvaajiaan. Kilpailuun voi tutustua täällä.