Nyt laitetaan liikennemerkit ihan uusiksi! - Karakallio Creative
3592
post-template-default,single,single-post,postid-3592,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Nyt laitetaan liikennemerkit ihan uusiksi!

Nyt laitetaan liikennemerkit ihan uusiksi!

Karakallio Creativen Liikennemerkkityöpaja kiihdyttää vauhtiaan! Kolmiosaisen työpajasarjan toinen paja järjestetään tulevana lauantaina 9.11. Karatalossa. Liikennemerkkityöpajassa suunnitellaan hauskoja ja oivaltavia liikennemerkkejä, joita ei virallisessa liikennemerkkikuvastossa taatusti ole totuttu näkemään!

Mitä sinun elinympäristössä saa tehdä? Mitä pitää varoa? Mitä tulee ottaa huomioon? Summa summarum: mitä juuri sinä haluaisit viestittää kanssaeläjille julkisella paikalla? Mietintämyssy päähän ja pohdinnat käyntiin – millaisin kuvin ja symbolein sinulle tärkeät aiheet taipuvat ymmärrettäviksi liikennemerkeiksi? Työpajojen ohjaaja kuvataiteilija Aku Aalto opastaa välineiden käytössä ja auttaa ideoimaan kiinnostavia aiheita liikennemerkkiteoksille.

Tässä työpajassa ei ole turhia nopeusrajoituksia: vauhdikkaat työpajataiteilijat ehtivät toteuttaa useammankin liikennemerkkityön, kevyen kaasujalan omaavat voivat pistää kaikki paukut yhteen teokseen. Työpajasarjan päätteeksi osa teoksista valitaan jälkikäsittelyyn ja niistä teetetään oikeita liikennemerkkejä Karakallion alueelle!

Voit osallistua oman aikataulusi mukaan yhteen pajaan tai useampaan. Maksuton ja kaikille avoin Liikennemerkkityöpaja järjestetään lauantaina 9.11. klo 13-16 Karatalossa (Kotkatie 4). Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Työpajasarjan kolmas ja viimeinen paja järjestetään 23.11. Tervetuloa!

Linkkaa itsesi mukaan Liikennemerkkityöpajan Facebook-tapahtumaan.

Karakallio Creativen menneisiin ja tuleviin työpajoihin voi tutustua työpajaportfoliossa. Monenlaista hauskaa ja mielenkiintoista on ehditty tehdä!