Yllätyksellistä installaatiotaidetta ja taidetyöpajoja Karakalliossa - Karakallio Creative
696
post-template-default,single,single-post,postid-696,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Yllätyksellistä installaatiotaidetta ja taidetyöpajoja Karakalliossa

Yllätyksellistä installaatiotaidetta ja taidetyöpajoja Karakalliossa

Karakallion katukuvaan ilmestyy syyskuussa sympaattisia miniatyyriveistoksia valtakunnallisen UPEA-taidefestivaalin myötä. UPEA-taidefestivaali levittäytyy syyskuussa 12 suomalaiskaupunkiin, joista yksi on Espoo kahdella eri kohteella. Toinen kohteista on Karakallio, jossa saadaan osansa upeista taideteoksista. Ja erityisen osansa Karakallio saakin, sillä alueelle toteutetaan ainutlaatuinen Isaac Cordalin miniatyyri-installaatioteos.

Espanjalainen kuvanveistäjä on tullut tunnetuksi eri puolille maailmaa toteuttamistaan sympaatisista, vaikkakin kantaaottavista installaatioistaan. Yksi miniatyyriveistosten viehättävyys on niiden innovatiivinen sijoittelu. Niitä voi bongata suurkaupungeista esimerkiksi katukivetysten välistä, bussipysäkkien päältä tai vaikkapa rakennuksen julkisivusta metrien korkeudesta. Syyskuussa nähdään, mihin teokset Karakalliossa sijoittuvat.

Karakallio Creativessa on tapahtunut myös alkusyksyn myötä. Tiina Herttuan yhteisötaideteoksen työpajoja järjestettiin Espoo-päivän yhteydessä ympäri Espoon. Näissä taiteiltiin viikonlopun aikana useita satoja laattoja, joista kootaan vaikuttava yhteisötaideteos. Näyttävä yhteisötaideteos sijoitetaan paikalleen ensi vuonna. Työpajoja järjestetään läpi vuoden. Seuraavia työpajoja järjestetään Helsinki Design Week Kids -tapahtuman yhteydessä Karatalossa ja Pikku Aurorassa. Syksy on taiteen aikaa myös Karakalliossa.