Karakallion taidealueella tapahtuu - Karakallio Creative
5188
post-template-default,single,single-post,postid-5188,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Karakallion taidealueella tapahtuu

Karakallion taidealueella tapahtuu

Kevätsäässä kelpaa lähteä taidekierrokselle tutustumaan taidealueen taiteeseen tai osallistua Karakallion ympäristöön sijoittuvaan työpajaan. Tervetuloa mukaan ohjattuihin tapahtumiin!

Taiteilija Emma Fältin ohjaamassa työpajassa tutkitaan omaa elinympäristöä totutusta poiketen. Kuva: Emma Fält

Kuunteluasentoja-työpajalauantaina 15. huhtikuuta

Karakallion ympäristöön sijoittuva Kuunteluasentoja-työpaja soveltuu erityisesti kaupunkiympäristöistä, kuuntelusta ja vuorovaikutuksesta kiinnostuneille uteliaille mielille. Taiteilija Emma Fältin ohjauksessa omaa elinympäristöä tutkitaan kuunnellen, piirtäen ja keskustellen. Pajassa pohditaan myös, millaisia toiveita ihmisillä on Karakallion tulevaisuudesta.

Työpaja on osa Fältin monitaiteista teosta, joka koostuu karakalliolaisille osoitetusta kirjeestä (kirje luettavissa täältä!), vuorovaikutteisista työpajoista ja myöhemmin keväällä julkaistavasta ääniteoksesta.

Kuunteluasentoja-työpaja:

La 15.4. klo 12-14.30 ulkona Karakalliossa. Ikäraja +16. Maksuton!

Ennakkoilmoittautuminen ja työpajan tarkemmat tiedot osoitteessa https://fienta.com/fi/emma-falt-2023.

Taas mennään taidekierrokselle! Kuva: Paula Kankare

Taidekierros Karakalliossa – lauantaina 22. huhtikuuta

Opastetulla taidekävelyllä tutustutaan Karakallion taidealueen teoksiin ja niiden teokoprosesseihin sekä taiteilijoiden taustoihin. Taidekävelylle lähdetään Karakallion torilta, torin keskellä olevan veistoksen luota klo 13. Kierroksen kesto on 1,5h.

Taidekierros Karakalliossa:

La 22.4. klo 13-14.30 ulkona Karakalliossa (Karakallion tori – Karakalliontie 10, Espoo). Vapaa pääsy! Säävaraus.

Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon tai paikan päällä ennen tapahtuman alkamista. Ennakkoilmoittautuminen osoitteessa https://fienta.com/fi/taidekierros-karakalliossa-2023.

Tervetuloa!