Päästä sisäinen taiteilijasi irti – Vapaa maalaus -työpaja tänä viikonloppuna - Karakallio Creative
3656
post-template-default,single,single-post,postid-3656,single-format-standard,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Päästä sisäinen taiteilijasi irti – Vapaa maalaus -työpaja tänä viikonloppuna

Päästä sisäinen taiteilijasi irti – Vapaa maalaus -työpaja tänä viikonloppuna

Hoi kaikki Karakallio Creativen Vapaa maalaus -työpajaan ilmoittautuneet! Vauhdilla loppuunvaratun työpajan ensimmäiset maalaussessiot starttaavat tulevana viikonloppuna Karatalossa (Kotkatie 4, Espoo). Aikuisten ryhmä maalaa lauantaina 30.11. klo 15.30-18.30, alle 15-vuotiaiden ryhmä taiteilee sunnuntaina 1.12. klo 13-16.

Maisema, asetelma, muotokuva, omakuva? Muotoja, liikettä, valoa, varjoja? Tummaa, vaaleaa, intensiivistä, haaleaa? Anna luovuudelle tilaa ja kumoa mielikuvituksen esteenä olevat muurit – Vapaa maalaus -työpajassa tyyli on ihan(an) vapaa.

Työpaja on suunnattu niin konkariharrastajille kuin vasta-alkajille. Voit työskennellä itsenäisesti oman mestariteoksesi ääreen uppoutuen tai ohjatummin ammattitaiteilija Aku Aallon opastaessa. Tyhjän taulun kammot ja muut maalauksen etenemistä jarruttavat tenkkapoot ohitetaan ammattitaiteilijan vinkein ja ideoin.

Oman mielen mukainen maalaus toteutetaan taulupohjalle. Me tarjoamme tarvittavat välineet ja maalauspohjat. Valmiin teoksen saat tietysti mukaan työpajan päätteeksi, joten varaudu ettei maalauksen kuljettaminen esimerkiksi polkupyörällä ole ihan helppoa. Puinen levy myös painaa joitain kiloja.

Työpajasarjan jälkimmäiset pajat järjestetään seuraavasti: aikuisten ryhmä la 14.12. klo 15.30-18.30, alle 15-vuotiaiden ryhmä su 15.12. klo 13-16.

Tervetuloa! Linkkaa itsesi myös mukaan Vapaa maalaus -työpajan Facebook-tapahtumaan.

Huom! Vapaa maalaus -työpajoihin ilmoittautuminen on suljettu, koska työpajat ovat täynnä. Voit ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen osallistu at karakalliocreative.com.