Koe Karakallio Creative

KOE KARAKALLIO CREATIVE 10.-11.11.2018 klo 17-21

Koko perheen ilmainen tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa Espoon Karakalliossa isänpäiväviikonlopun lauantaina ja sunnuntaina. Ohjelmassa on osallistavia työpajoja, kokonaisvaltaisia taide-elämyksiä, lumoavia taideteoksia ja maagista valotaidetta.

Karakallion ostoskeskuksen läheisyydessä järjestettävä tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Koe Karakallio Creative on osa Karakallio Creative -taidealuehankkeen ohjelmistoa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin ja Karakallio-Seuran kanssa.

 

 

 

 

Seuraa ajankohtaisinta tietoa Facebook-tapahtumasta. Lue tapahtuman tiedote täältä.

TEOKSET

Squidsoupin interaktiivinen valotaideteos ’Submergence’ tarjoaa yleisölleen kokonaisvaltaisen näkö-, kuulo- ja tuntoaisteja hivelevän kokemuksen.

All Walls -kollektiivin ’Framed’ osallistavaan installaatioon voi asettua kuvattavaksi. Vuorovaikutuksesta syntyy taidemuotokuva, jonka osallistuja saa jälkikäteen itselleen.

Tiina Herttuan yhteisötaideteoksen työpajassa osallistuja voi ikuistaa oman kädenjälkensä ensi vuonna Karakallioon sijoitettavaan näyttävään taideteokseen.

Graffititaiteilija Deos on suunnitellut tapahtumaan osallistavan työpajan, jossa UV-maaleilla herätetään kaupunki eloon. Työpaja on suunnattu kaikenikäisille.

Graffititaiteilijat Kiss ja Wezando toteuttavat teoksen, jossa  ultraviolettivalo herättää metsän satumaiset olennot henkiin. Teoksella halutaan tuoda valoa ja piristystä syksyn pimeneviin iltoihin.

Mira Köymärin ’Katso, se on metsä!’ teos korostaa alueen identiteettiin vahvasti kuuluvan metsän läsnäoloa. Sen tarkoitus on saada ihmiset pysähtymään ja huomioimaan ympäristön erityisyys.

Isaac Cordalin 20 miniatyyriveistoksesta koostuva installaatio ihastuttaa ympäri Karakallion alueen. Veistokset on sijoiteltu kekseliäästi eri puolille asuinaluetta. Installaatio on osa Karakallion pysyvää taidekokoelmaa.

Pastelin muraali ’No east no west’ valaistaan tapahtuman aikana. Näyttävä kasviaiheinen teos sijaitsee osoitteessa Karakalliontie 5.

Teemu Mäenpään suutelevan pariskunnan ikuistava muraali valaistaan tapahtuman aikana. Ihastusta herättänyt UPEA17-festivaalin aikana syntynyt teos sijaitsee osoitteessa Karakalliontie 1.

Lisäksi tapahtumassa on Karakallio-Seuran ylläpitämää toimintaa Karopuistossa, riksa-ajelua Karakallion Karitsalla sekä näyttäviä valoelementtejä ympäri Karakallion ydinkeskustan alueen.

SAAPUMISOHJEET

Karakallio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Toivomme, että saavut tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä.

Helsingin päärautatieasemalta Leppävaaraan pääsee paikallisjunilla Y, U, L, E ja A.

Karakallio on Leppävaarasta noin kymmenen minuutin bussimatkan päässä. Useat paikallisbussit liikennöivät tätä linjaa. Karakallioon pääset esimerkiksi linjoilla 214, 224, 226, 235 ja 532.

Tarkemmat ohjeet löydät HSL:n reittioppaasta.

[gmw id=”4″]

X