Tervetuloa julkisen taiteen iltatilaisuuteen 28.9.

Meillä on ilo kutsua teidät “Julkinen taide tänään ja huomenna” -seminaariin, joka järjestetään Karatalossa Espoon Karakalliossa 28.9.2018. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä yhdysvaltalaisen Brooklyn Street Art´n kanssa.

Käsittelemme julkista taidetta ilmiönä, puhumme tämän päivän trendeistä ja tulevaisuuden suuntauksista. Brooklyn Street Art on maailmanlaajuisesti vaikutusvaltainen kaksikko Jaime Rojo ja Steve Harrington. He ovat kirjoittaneet kirjoja sekä pitäneet useita blogeja urbaanista julkisesta taiteesta ja sen vaikutuksista ihmisten elinympäristöön. Kaksikon kirjoituksia on nähty muun muassa arvostetussa Huffington Post -verkkojulkaisussa.

Tilaisuudessa kuulemme kuvanveistäjä Isaac Cordalia, jonka miniatyyri-installaatioteos valmistuu syyskuun lopussa Karakalliossa. Sympaattiset miniatyyriveistokset seikkailevat nyt lukuisten suurkaupunkien lisäksi Karakalliossa.

Tilaisuudessa on myös kahvitteluhetki, jossa on mahdollisuus vapaamuotoiselle keskustelulle. Ohjelmaan saatetaan tehdä lisäyksiä. Tilaisuus on avoin kaikille ilmoittautuneille. Toivomme tapaavamme mahdollisimman monia karakalliolaisia.

Tilaisuus järjestetään:
Perjantaina 28.9.2018 klo 17.00 – 20.00
Karasali, Kotkatie 4, 02620 Espoo

 

 

 

ILMOITTAUTUMISET: 27.9. klo 16.00 mennessä.